Яблуневий штрудель

  • Копіювати посилання в буфер обміну
Яблуневий штрудель main image
Здатність
Легке приготування
Підготовка до приготування
15 Хвилини
Приготування
12 Хвилини
Порція
4 люди
Штрудель - типовий десерт i від Трентіно-Альто-Адідже, хоча рецепт походить з Туреччини.
Яблуневий штрудель ingredients
Вегетаріанське
Пескетарійський
Всеїдний

Інгредієнти

  • Листкове тісто (заморожене) 250 г
  • Яблука 300 г
  • Кишмиш 50 г
  • Цукати апельсину 1
  • Мармелад 50 г

Кроки

1. Після розморожування листкового тіста, закрутіть його конусом, щоб створити прямокутник (30x25 см).
2. Замочіть кишмиш у теплій воді, потім очистіть і наріжте яблука.
3. Покладіть яблука в центрі тістечка по всій довжині. Дістаньте та висушіть кишмиш, рівномірно розподіляючи його поміж яблуками, потім додайте апельсинові родзинки і мармелад.
4. Складіть тістечко навпід та зіщіпніть кінчики, щоб закріпити інгредієнти.
5. Перекладіть штрудель на змащену тарілку crisp ® та додайте трішки молока зверху. Готуйте за допомогою crisp® протягом 10-12 хвилин.