Яблучний пиріг

  • Копіювати посилання в буфер обміну
Яблучний пиріг main image
Здатність
Легке приготування
Підготовка до приготування
20 Хвилини
Приготування
10 Хвилини
Порція
4 люди
Яблучний пиріг - це класичний десерт, який поєднує в собі солодкість яблук та хрустке тістечко. Ідеально підходить для завершення смачної вечері або обіду, у якості закуски або для святкування будь-якої події. Яблучний пиріг завжди є солодкою гарантією вашого успіху.
Яблучний пиріг ingredients
Вегетаріанське
Всеїдний

Інгредієнти

  • Борошно 200 г
  • Цукор 100 г
  • Яйце 1 ціле
  • Розупушувач/сода ½ пакетика
  • Масло 60 г
  • Сіль щіпка
  • Молоко Бризка
  • Яблука 3

Кроки

1. Обережно насипте борошно на робочу поверхню і додайте яйце, вершкове масло, цукор, розпушувач я та дрібку солі, потім змішайте їх разом, додайте трохи молока. Продовжуйте змішувати до отримання тіста однорідної консистенції.
2. Очистіть яблука і наріжте їх тонкими скибочками.
3. Змастіть тарілку crisp® та посипте сухарями. Помістіть тісто на тарілку crisp® і додайте яблука, починаючи з країв і рухаючись у напрямку до центру. Посипте цукром і готуйте протягом 9-10 хвилин, використовуючи функцію crisp®.