Яблучний пиріг - це класичний десерт, який поєднує в собі солодкість яблук та хрустке тістечко. Ідеально підходить для завершення смачної вечері або обіду, у якості закуски або для святкування будь-якої події. Яблучний пиріг завжди є солодкою гарантією вашого успіху.
Інгредієнти
- Борошно 200 г
- Цукор 100 г
- Яйце 1 ціле
- Розупушувач/сода ½ пакетика
- Масло 60 г
- Сіль щіпка
- Молоко Бризка
- Яблука 3
Кроки
1.
Обережно насипте борошно на робочу поверхню і додайте яйце, вершкове масло, цукор, розпушувач я та дрібку солі, потім змішайте їх разом, додайте трохи молока. Продовжуйте змішувати до отримання тіста однорідної консистенції.
2.
Очистіть яблука і наріжте їх тонкими скибочками.
3.
Змастіть тарілку crisp® та посипте сухарями. Помістіть тісто на тарілку crisp® і додайте яблука, починаючи з країв і рухаючись у напрямку до центру. Посипте цукром і готуйте протягом 9-10 хвилин, використовуючи функцію crisp®.