Вівсяне печиво

  • Копіювати посилання в буфер обміну
Вівсяне печиво main image
Здатність
Легке приготування
Підготовка до приготування
15 Хвилини
Приготування
7 Хвилини
Порція
4 люди
Ідеально підходить як на сніданок, так і для післяобіднього чаю, вівсяне печиво вражає своїм смаком та легкістю. Легке в приготуванні воно стане прекрасним частуванням для усіх і кожного.
Вівсяне печиво ingredients
Вегетаріанське
Всеїдний

Інгредієнти

  • Масло або маргарин 50 г
  • Геркулес 25 г
  • Борошно 55 г
  • Цукор 65 г
  • Сода для випікання Щіпка
  • Вершки 1 чайна ложка
  • Патока (мед) 3-4 столових ложки
  • Пергамент -

Кроки

1. Розтопіть масло у контейнері за потужності 350 Вт протягом 1½-2 хвилин. Коли масло розтане, додайте інші інгредієнти та обережно перемішайте до утворення однорідного тіста.
2. Виріжте три кола з пергаменту для випічки, щоб кожен круг був такого ж діаметру, як і тарілка crisp®. Покладіть один з цих листів на тарілку crisp® під час підготовки до першої партії печива.
3. Розділіть бісквітну суміш на 3 рівні порції. З кожної порції утворіть шість рівних кульок. Розподіліть на тарілці та злегка притисніть кожну кульку. Помістіть тарілку crisp® в мікрохвильову піч і готуйте за допомогою функції crisp® протягом 3-4 хвилин, поки вони не стануть світло-золотистого кольору.
4. Зніміть папір з печивом з тарілки crisp®, і дайте охолонути на рівній поверхні.
5. Так само готуйте другу та третю партію печива, але зменшуйте час готування на 1 хвилину.