Насичена та ситна основна страва. Аромат, смак та зовнішній вигляд прийдуться до вподоби навіть навибагливішим кулінарам.
Інгредієнти
- Свинина 400 г
- Цибуля середнього розміру 1 or 2
- Перці(використовуйте різних кольорів) 2 or 3
- Олія або соєвий соус 2-3 столові ложки
- Картопляний крохмаль 1 столова ложка
- Вода 2 столові ложки
- Вершки 2 столові ложки
- Молоко Бризка
- Сіль щіпка
- Перець Щіпка
Кроки
1.
Очистіть та наріжте цибулю. Помийте перець та приберіть насіння, наріжте перець тонкими смужками. Помістіть м'ясо, цибулю, олію або соєвий соус у контейнер та добре розмішайте. Накрийте та варіть 10 хвилин за потужності 750 Вт.
2.
Додайте перець, перемішайте, накрийте та продовжіть приготування протягом 8-10 хвилин за потужності 500 Вт. Знизьте потужність, якщо суміш почне кипіти.
3.
Змішайте крохмаль з водою і вилийте на м'ясо, накрийте та продовжуйте варити ще 2 хвилини за потужності750 Вт.
4.
Додайте молоко, змішайте, накрийте та залиште ще на 5-10 хвилин перед подаванням.