Свинина з цибулею та перцем

  • Копіювати посилання в буфер обміну
Свинина з цибулею та перцем main image
Здатність
Середній
Підготовка до приготування
40 Хвилини
Приготування
32 Хвилини
Порція
4 люди
Насичена та ситна основна страва. Аромат, смак та зовнішній вигляд прийдуться до вподоби навіть навибагливішим кулінарам.
Свинина з цибулею та перцем ingredients
Всеїдний

Інгредієнти

  • Свинина 400 г
  • Цибуля середнього розміру 1 or 2
  • Перці(використовуйте різних кольорів) 2 or 3
  • Олія або соєвий соус 2-3 столові ложки
  • Картопляний крохмаль 1 столова ложка
  • Вода 2 столові ложки
  • Вершки 2 столові ложки
  • Молоко Бризка
  • Сіль щіпка
  • Перець Щіпка

Кроки

1. Очистіть та наріжте цибулю. Помийте перець та приберіть насіння, наріжте перець тонкими смужками. Помістіть м'ясо, цибулю, олію або соєвий соус у контейнер та добре розмішайте. Накрийте та варіть 10 хвилин за потужності 750 Вт.
2. Додайте перець, перемішайте, накрийте та продовжіть приготування протягом 8-10 хвилин за потужності 500 Вт. Знизьте потужність, якщо суміш почне кипіти.
3. Змішайте крохмаль з водою і вилийте на м'ясо, накрийте та продовжуйте варити ще 2 хвилини за потужності750 Вт.
4. Додайте молоко, змішайте, накрийте та залиште ще на 5-10 хвилин перед подаванням.