Шпинат та пиріг з рікоти

  • Копіювати посилання в буфер обміну
Шпинат та пиріг з рікоти main image
Здатність
Легке приготування
Підготовка до приготування
25 Хвилини
Приготування
12 Хвилини
Порція
4 люди
Простий, смачний, класичний. Чудово смакуватиме навіть холодним.
Шпинат та пиріг з рікоти ingredients
Вегетаріанське
Всеїдний

Інгредієнти

  • Листкове тісто 500 г
  • Заморожений шпинат 500 г
  • Солона рікота 300 г
  • Яєчний жовток 1
  • Пармезан 30 г
  • Пекоріно (можна замінити на інший сир з овечого молока) 30 г
  • Мускатний горіх -
  • Перець Щіпка
  • Плавлені шматочки сиру 5
  • Молоко Бризка

Кроки

1. Відваріть шпинат до м'якості, відцідіть зайву воду. Наріжте шпинат, а потім змішайте у глибокій тарілці рікоту, яйце, пармезан, пекоріно, перець та мускатний горіх.
2. Посипати тарілку crisp® сухарями. Викладіть листкове тісто на поверхню і розділіть його навпіл. Переконайтеся, що обидві половинки досить великі і можут накрити тарідку crisp®. Покладіть одну половину тіста на тарілку crisp® і переконайтесь, що краї трохи товщі.
3. Покрийте основу сиром і рівномірно розподіліть шпинат та сирну суміш зверху. Накрийте суміш другою половиною тіста. З'єднайте краї тіста, проколіть верхній шар тіста виделкою та намастіть яєчним жовтком та молоком. Випікайте протягом 12 хвилин, використовуючи функцію crisp®.