Ростбіф

  • Копіювати посилання в буфер обміну
Ростбіф main image
Здатність
Середній
Підготовка до приготування
45 Хвилини
Приготування
30 Хвилини
Порція
4 люди
Типова друга страва англосаксонського походження,ростбіф, як його називають, - це смажена яловичина, приготована винятково в духовці або на полум'ї. Подається як у теплій, так і в холодній формі, смакуватиме краще, якщо нарізати її тонкими скибочками.
Ростбіф ingredients
Без глютену
Всеїдний

Інгредієнти

  • Засмажена яловичина 1 кг
  • Чорний перець щіпка
  • Сіль щіпка

Кроки

1. Посипати обсмажену яловичину перцем і помістити її в мішечку до мікрохвильовї печі. Накрити та готувати протягом 10 хвилин за потужності 750 Вт.
2. Переверніть яловичину і продовжуйте готувати протягом 15-20 хвилин за потужності 350 Вт.
3. Після приготування додайте до м'яса солі, накрийте алюмінієвою фольгою.