Чому слід вибирати між грибним та шафрановим різотто? Аромат цих двох чудових класичних страв можна легко поєднувати в рецепті, створеному для задоволення найвибагливіших смаків.
Інгредієнти
- Нарізана цибуля 1 маленька
- Зубчик часнику 1
- Масло 25 г
- Гриби 30 г
- Шафран 1 саше
- Рис 350 г
- Сухе біле вино 100 мл
- Тертий сир 50 г
- Окріп 700 мл
Кроки
1.
Замочіть гриби в гарячій (не киплячій) воді, поки вони не стануть м'якими. Злийте зайву воду. Наріжте гриби та змішайте їх з нарізаною цибулею, часником та вершковим маслом у мікрохвильованому контейнері. Накрийте і помістіть в мікрохвильову піч на 4 хвилини за потужності 750 Вт, перемішайте один раз.
2.
Додайте рис і вино, перемішайте та помістіть в мікрохвильову піч, протягом 4 хвилини за потужності 750 В.(залиште відкритим)
3.
Влийте окріп та шафран. Перемішайте, накрийте та готуйте за потужності 750 В протягом 6-7 хвилин. Обережно перемішайте суміш і продовжуйте готувати при за потужності 750 В протягом 7-8 хвилин.
4.
Вийміть з мікрохвильової печі, додайте тертий сир і добре розмішайте. Приправте на смак і залиште на кілька хвилин до подачі.