Різотто з грибами та шафраном

  • Копіювати посилання в буфер обміну
Різотто з грибами та шафраном main image
Здатність
Середній
Підготовка до приготування
30 Хвилини
Приготування
27 Хвилини
Порція
4 люди
Чому слід вибирати між грибним та шафрановим різотто? Аромат цих двох чудових класичних страв можна легко поєднувати в рецепті, створеному для задоволення найвибагливіших смаків.
Різотто з грибами та шафраном ingredients
Без глютену
Вегетаріанське
Всеїдний

Інгредієнти

  • Нарізана цибуля 1 маленька
  • Зубчик часнику 1
  • Масло 25 г
  • Гриби 30 г
  • Шафран 1 саше
  • Рис 350 г
  • Сухе біле вино 100 мл
  • Тертий сир 50 г
  • Окріп 700 мл

Кроки

1. Замочіть гриби в гарячій (не киплячій) воді, поки вони не стануть м'якими. Злийте зайву воду. Наріжте гриби та змішайте їх з нарізаною цибулею, часником та вершковим маслом у мікрохвильованому контейнері. Накрийте і помістіть в мікрохвильову піч на 4 хвилини за потужності 750 Вт, перемішайте один раз.
2. Додайте рис і вино, перемішайте та помістіть в мікрохвильову піч, протягом 4 хвилини за потужності 750 В.(залиште відкритим)
3. Влийте окріп та шафран. Перемішайте, накрийте та готуйте за потужності 750 В протягом 6-7 хвилин. Обережно перемішайте суміш і продовжуйте готувати при за потужності 750 В протягом 7-8 хвилин.
4. Вийміть з мікрохвильової печі, додайте тертий сир і добре розмішайте. Приправте на смак і залиште на кілька хвилин до подачі.