Равіолі у вершках та томатному соусі

  • Копіювати посилання в буфер обміну
Равіолі у вершках та томатному соусі main image
Здатність
Легке приготування
Підготовка до приготування
25 Хвилини
Приготування
20 Хвилини
Порція
4 люди
Оснвна страва з ніжним та витонченим смаком. Соус "Sugo Rosa" завдяки ідеальному поєднанню вершків та томатного пюро стане винятковим доповненням буль-якоо типу равіолі. Вам потрібно лише обрати начинку.
Равіолі у вершках та томатному соусі ingredients
Всеїдний

Інгредієнти

  • Равіолі 500 г
  • Томатна паста 1 пляшка
  • Вершкове масло 1 упаковка
  • Сіль щіпка
  • Цибуля 1
  • Листя базиліку Трохи

Кроки

1. Обсмажте цибулю в олії протягом 2 хвилин у посуді Pyrex® у мікрохвильовій печі на максимальній потужності.
2. Додайте томатну пасту, сіль та базилік. Накрийте страву та готуйте протягом 10 хвилин за допомогою функції мікрохвилі з максимальною потужністю.
3. Влийте вершки і готуйте протягом 4 хвилин за максимальної потужності.
4. Додайте равіолі до соусу, перемішайте і готуйте протягом 4 хвилин за допомогою функції мікрохвилі за максимальної потужності.