Оснвна страва з ніжним та витонченим смаком. Соус "Sugo Rosa" завдяки ідеальному поєднанню вершків та томатного пюро стане винятковим доповненням буль-якоо типу равіолі. Вам потрібно лише обрати начинку.
Інгредієнти
- Равіолі 500 г
- Томатна паста 1 пляшка
- Вершкове масло 1 упаковка
- Сіль щіпка
- Цибуля 1
- Листя базиліку Трохи
Кроки
1.
Обсмажте цибулю в олії протягом 2 хвилин у посуді Pyrex® у мікрохвильовій печі на максимальній потужності.
2.
Додайте томатну пасту, сіль та базилік. Накрийте страву та готуйте протягом 10 хвилин за допомогою функції мікрохвилі з максимальною потужністю.
3.
Влийте вершки і готуйте протягом 4 хвилин за максимальної потужності.
4.
Додайте равіолі до соусу, перемішайте і готуйте протягом 4 хвилин за допомогою функції мікрохвилі за максимальної потужності.