Рецепт, у якому різні текстури створюють кулінарні дива
Інгредієнти
- Рисова суміш 180 г
- Соєвий напій 180 г
- Цукор 2 ложки
- Маргарин 120 г
- Коричневий цукор 160 г
- Борошно для пасти 00 360 г
- Яйця 1
- Дріжджі 1/2 пачки
- Порошок матча 2 ложки
- Шоколадна стружка 100 г
Кроки
1.
У миску для мікрохвильової печі, помішуючи, додайте рисове борошно, цукровий пісок і сою
2.
Поставте в мікрохвильову піч і готуйте при 750 Вт 3 хвилини
3.
Дати охолонути
1.
2.
3.
4.
Інгредієнт, що залишився, вимісити в мисці
5.
З уже охолодженої рисової суміші сформуйте 12 маленьких кульок
6.
Створіть інші 12 маленьких кульок із суміші матча та притисніть їх, щоб утворилась форма дисків
4.
5.
6.
7.
Помістіть рисову суміш у центр кожного диска та закрийте їх, щоб створити форму печива
8.
Викладіть їх на деко, застелене папером для випікання
9.
Встановіть режим приготування печива в духовці та натисніть «Старт».
7.
8.
9.
10.
Поставте деко в духовку і випікайте приблизно 12 хвилин
12.
11.
10.