Овочевий рататуй

  • Копіювати посилання в буфер обміну
Овочевий рататуй main image
Здатність
Легке приготування
Підготовка до приготування
25 Хвилини
Приготування
16 Хвилини
Порція
4 люди
Чудова овочева страва що походить від кухні Провансу. Його назва походить від французького "touiller", що означає "змішування овочів". Рататуй - фестиваль свіжих овочів,який стане ідеальним доповненням майже до будь-якої страви.
Овочевий рататуй ingredients
Без глютену
Веган
Всеїдний

Інгредієнти

  • Цибуля 150 г
  • Баклажани або кабачки 300-400 г
  • Перець Щіпка
  • Консервовані томати 200 г
  • Лавровий лист 1 лист
  • Чебрець Щіпка
  • Зубчик часнику 1
  • Олія 1 столова ложка
  • Сіль щіпка

Кроки

1. Очистіть та наріжте цибулю, дрібно наріжте часник і помістіть все в 2-літровий контейнер з олією. Накрийте та варіть за потужності 750 Вт протягом 3 хвилин.
2. Вимийте овочі та наріжте кубиками баклажани або кабачки. Перемішайти перець і розріжте на смужки, потім опустіть овочі в контейнер. Додайте лавровий лист і добре перемішайти, щоб поєднати аромати. Накрийте та продовжуйтеготувати протягом 5 хвилин за потужності 750 Вт.
3. Додайте консервовані помідори та продовжуйте приготування, як описано вище, ще протягом 5-8 хвилин. Додайте чебрець, сіль та перець і добре перемішайте. Якщо вам подобаються гострі страви, додайте чилі.