Чудова овочева страва що походить від кухні Провансу. Його назва походить від французького "touiller", що означає "змішування овочів". Рататуй - фестиваль свіжих овочів,який стане ідеальним доповненням майже до будь-якої страви.
Інгредієнти
- Цибуля 150 г
- Баклажани або кабачки 300-400 г
- Перець Щіпка
- Консервовані томати 200 г
- Лавровий лист 1 лист
- Чебрець Щіпка
- Зубчик часнику 1
- Олія 1 столова ложка
- Сіль щіпка
Кроки
1.
Очистіть та наріжте цибулю, дрібно наріжте часник і помістіть все в 2-літровий контейнер з олією. Накрийте та варіть за потужності 750 Вт протягом 3 хвилин.
2.
Вимийте овочі та наріжте кубиками баклажани або кабачки. Перемішайти перець і розріжте на смужки, потім опустіть овочі в контейнер. Додайте лавровий лист і добре перемішайти, щоб поєднати аромати. Накрийте та продовжуйтеготувати протягом 5 хвилин за потужності 750 Вт.
3.
Додайте консервовані помідори та продовжуйте приготування, як описано вище, ще протягом 5-8 хвилин. Додайте чебрець, сіль та перець і добре перемішайте. Якщо вам подобаються гострі страви, додайте чилі.