Локшина соба - це справжній тріумф відчуттів, починаючи з моменту її приготування. Їх виготовляють із тіста на основі гречки, яке часто обробляють вручну довгими качалками, щоб отримати характерну локшину, яку можна поєднувати з безліччю рецептів, майже завжди на основі овочів. Приготування цього рецепту супроводжується автентичним шумовим фоном: очищення, нарізання, подрібнення, підсмажування та відварювання стають звуковим супроводом дуже смачного рецепту на основі овочів і перетворюють його на неймовірний досвід.
Інгредієнти
- Локшина Соба 300 г
- Морква 100 г
- Дайкон 100 г
- Зелена цибуля 70 г
- Імбир 30 г
- Коріандер 1 пучок
- Соєвий соус 50 мл
- Рисовий оцет 20 мл
- Соняшникова олія 4 столові ложки
Кроки
1.
Очистіть моркву і дайкон
2.
Наріжте їх тонкою соломкою разом з ріпчастою цибулею
3.
Подряпайте поверхню імбиру
1.
2.
3.
4.
Натріть імбир
5.
Поставте каструлю на індукційну плиту та встановіть її на рівень потужності 8
6.
Додайте овочі і обсмажте кілька хвилин
4.
5.
6.
7.
Змочіть овочі соєвим і рисовим оцтом, потім дайте йому випаруватися
8.
Тим часом поставте каструлю з водою та виберіть функцію автоматичного кип’ятіння
9.
Опустіть локшину у воду і доведіть до варіння
7.
8.
9.
10.
Злийте воду та викладіть локшину в каструлю з овочами
11.
Добре перемішайте на вогні
12.
Встановіть автоматичну функцію збереження тепла та дайте локшині відпочити
10.
11.
12.
13.
Дістаньте лайм з холодильника і наріжте його дольками
14.
Крупно наріжте коріандр
15.
Подавайте локшину, посипавши коріандром і шматочками лайма
13.
14.
15.