Кус-кус з овочами

  • Копіювати посилання в буфер обміну
Кус-кус з овочами main image
Здатність
Легке приготування
Підготовка до приготування
8 Хвилини
Приготування
5 Хвилини
Порція
4 люди
Що трапляється, коли свіжі овочі зустрічаються з інгредієнтом з тисячолітньої традицією? Це просто, вони утворюють прекрасну страву: запашна, живильна, середземноморська, смакує як гарячою, так і холодною, залежно від сезону та ваших уподобань.
Кус-кус з овочами ingredients
Веган
Всеїдний

Інгредієнти

  • Кабачки 4
  • Зелена цибуля 1
  • Томати черрі 8
  • Огірок 1
  • Зв'язка кропу 1
  • Редька 4
  • Суміш спецій, за смаком -
  • Попередньо приготований кускус 300 г
  • Овочевий окріп 500 мл
  • Лимон 1
  • Свіжа м'ята -
  • Оливкова олія 4 чайних ложки
  • Сіль щіпка

Кроки

1. Доведіть овочевий окріп до кипіння,використовуючи мікрохвильову функцію протягом 5 хвилин.Принесіть овочевий запас до кипіння, використовуючи мікрохвильову функцію протягом 5 хвилин. Помістіть попередньо приготовлений кускус у велику миску, а потім ретельно злийте окріп з кускусу. Продовжуйте це робити, поки рідина не буде повністю поглинена.
2. Обережно збийте суміш вилкою, щоб розбити будь-які скупчення, які сформувалися.
3. Вимийте і наріжте овочі кубиками. Змішайте їх з кускусом.
4. Приправте суміш оливковою олією, нарізаною м'ятою, лимонним соком, спеціями за смаком та солі. Подайте.