Грибний крем-суп

  • Копіювати посилання в буфер обміну
Грибний крем-суп main image
Здатність
Середній
Підготовка до приготування
30 Хвилини
Приготування
22 Хвилини
Порція
4 люди
Що може бути краще за густий крем -суп, щоб зігрітися взимку? Ніжність крем-суру доповнюється тонким ароматом грибів. Страва, яка езперечно стане прикрасою Вашого столу.
Грибний крем-суп ingredients
Вегетаріанське
Всеїдний

Інгредієнти

  • Миті та нарізані гриби 250 г
  • Вершкове масло або маргарин 30 г
  • Цибуля 1 маленька
  • Борошно 1 ½ столові ложки
  • Молоко 250 мл
  • Окріп з-під овочів 500 г
  • Сіль та перець щіпка

Кроки

1. Розтопити масло протягом 1-2 хвилин за потужності 350 Вт.
2. Додайте гриби та цибулю, а потім готуйте 8-10 хвилин а потужності 750 Вт; помішуйте час від часу. Додайте борошно і перемішайте.
3. Поступово додйате окріп, продовжуючи перемішувати.
4. Помістіть тв мікрохвильову піч та готуйте за потужності 750 Вт протягом 6-7 хвилин. Потім додайте молоко і перемішйате. Готуйте за потужності 750 Вт 3-4 хвилини. Добре перемішайте. Додайте сіль та перець або соєвий соус на смак і подайте.
5. Для додаткового особливого смаку: Гарнір з нарізаною свіжою петрушкою.