Осінній рецепт відмінної якості. Гарбузовий крем - це перша страва, яка вражає своїм солодким смаком та ніжністю. Смакує ще краще якщо посипати свіжим перцем або будь-якою іншою приправою.
Інгредієнти
- Цибуля 1 велика
- Гарбуз 800 г
- Вершки 200 г
- Окріп 500 мл
- Сіль та перець щіпка
Кроки
1.
Очистіть гарбуз і вийміть середину. Потім дрібно наріжте цибулю і помістіть овочі у контейнер ждя мікрохвильової печі.
2.
Нагрівайте протягом 4 хвилин за допомогою мікрохвильової печі з максимальною потужністю.
3.
Залийте овочі окропом, накрийте кришкою та готуйте за потужності 650 Вт протягом 20 хвилин.
4.
Після приготування, зробіть з овочів пюре блендером і додайте вершків для густої консистенції.
5.
Приправте сіллю та перцем за смаком, залишти на кілька хвилин і подавайте з підсмаженим хлібом. Додатковий особливий рецепт: Гарнір зі свіжою рубаною петрушкою.