Гарбузовий суп

  • Копіювати посилання в буфер обміну
Гарбузовий суп main image
Здатність
Середній
Підготовка до приготування
40 Хвилини
Приготування
35 Хвилини
Порція
4 люди
Осінній рецепт відмінної якості. Гарбузовий крем - це перша страва, яка вражає своїм солодким смаком та ніжністю. Смакує ще краще якщо посипати свіжим перцем або будь-якою іншою приправою.
Гарбузовий суп ingredients
Вегетаріанське
Всеїдний

Інгредієнти

  • Цибуля 1 велика
  • Гарбуз 800 г
  • Вершки 200 г
  • Окріп 500 мл
  • Сіль та перець щіпка

Кроки

1. Очистіть гарбуз і вийміть середину. Потім дрібно наріжте цибулю і помістіть овочі у контейнер ждя мікрохвильової печі.
2. Нагрівайте протягом 4 хвилин за допомогою мікрохвильової печі з максимальною потужністю.
3. Залийте овочі окропом, накрийте кришкою та готуйте за потужності 650 Вт протягом 20 хвилин.
4. Після приготування, зробіть з овочів пюре блендером і додайте вершків для густої консистенції.
5. Приправте сіллю та перцем за смаком, залишти на кілька хвилин і подавайте з підсмаженим хлібом. Додатковий особливий рецепт: Гарнір зі свіжою рубаною петрушкою.