Кольорова скарбничка смаку. Фаршировані перці- це ароматний та збалансований рецепт, який чудово смакуватиме у будь-яку пору року.
Інгредієнти
- Червоні або зелені перці 4 (приблизно 800 г)
- Фарш з яловичини 400 г
- Цибуля ½
- Яйце 1
- Нарізане маленькими шматочками масло 30 г
- Сухарі 1 ½ столові ложки
- Молоко або вода 4 столові ложки
- Сіль -
- Перець -
- Каррі -
- Чебрець -
- Суміш трав -
- Томатний сік або вода 2-3 столові ложки
Кроки
1.
Поріжте перець навпіл горизонтально. Видаліть білу м'якоть та насіння.
2.
Поєднайте яловичину, цибулю, яйце, сухарі, молоко або воду, сіль, перець, каррі, чебрець (свіжий або сушений) та суміш трав та перемішайте до отримання однорідної маси.
3.
Заправте перець сумішшю і викладіть на тарілку. Посипте сухарями та нарізаним вершковим маслом. Додайте воду або томатний сік.
4.
Поставте тарілку на поворотний столик та готуйте за допомогою функції комбі за потужності 350 Вт протягом 15-18 хвилин.