Смачна та збалансована перша страва, що ідеально підходить для зимового прогрівання. Класика французької кухні, яка також користується великою популярністю в Італії.
Інгредієнти
- Цибуля 200 г
- Масло або маргарин 30 г
- Окріп 500 мл
- Лавровий лист 1 лист
- Сіль щіпка
- Перець Щіпка
Кроки
1.
Очистити і тонко нарізати цибулю, додайте олію. Помістити до мікрохвильової печі.. Накрийте та варіть на 750 Вт протягом 5-6 хвилин.
2.
Додайте окріп та лавровий лист і варіть ще на 5-6 хвилин, поки суп не закипить. Приправити сіллю та перцем.
3.
Поділіть суп на дві тарілки та посипте 40г тертого пармезану.
4.
Помістіть обидві тарілки до мікрохвильової печі, одну на верхню полицю та готуйте, використовуючи функцію гриля, поки сир не розтане, а верхня стане золотисто-коричневого кольору.
5.
Подайте з двома шматочками хліба на персону.