Замішування справді знімає стрес, воно розслабляє розум і повертає нас до здорової фізичної форми, що стимулює гарне самопочуття... і гарантує чудові результати на кухні.
Інгредієнти
- Борошно грубого помелу 200 г
- Борошно 200 г
- Вода 250 мл
- Сушена закваска 30 г
- Куркума 1 столова ложка
- Буряк 1
- Авокадо 1
- Томат 2
- Свіжий салат 30 г
- Оливкова олія першого віджиму
- Сіль
- Перець
Кроки
1.
Вам буде необхідний блендер, щоб отримати сік з буряку, який потрібно процідити через сито
2.
Помістіть половину борошна, розпушувач і сіль у миску
3.
Додайте куркуму і залийте водою
1.
2.
3.
4.
Почніть вимішувати за допомогою дерев'яної ложки
5.
Додайте решту борошна, дріжджі та воду в миску з буряковим соком
6.
Закрийте харчовою плівкою та залиште підходити в духовці за допомогою функції «Розростання».
4.
5.
6.
7.
Коли тісто підійшло, перекладіть його в 2 форми
8.
Встановіть функцію вентиляції на пару та температуру 190°C
9.
Випікайте формочки з коржами
7.
8.
9.
10.
Тим часом наріжте помідори та авокадо, приправте олією, сіллю та перцем і відкладіть
11.
Після готовності вийміть хліб з духовки і дайте йому охолонути
12.
Коржі наріжте скибочками товщиною в палець
10.
11.
12.
13.
Нафаршируйте авокадо, помідорами та листям салату, чергуючи коржі різного кольору
14.
Наріжте шматочками та подавайте, якщо бажаєте, з подрібненим авокадо
13.
14.