Такий простий інгредієнт, як баклажани, стає чимось унікальним завдяки правильному поєднанню трав і спецій, які створюють карусель відчуттів, коли ви куштуєте цей простий, але інтригуючий рецепт
Інгредієнти
- Баклажан 600 г
- Порошок кмину 1/2 чайної ложки
- Порошку куркуми 1/2 чайної ложки
- Кріп 1 пучок
- Коріандр 1 пучок
- Петрушка 1 пучок
- Соняшникова олія 4 столові ложки
- Підсмажений кунжут 1 столова ложка
- Сіль
Кроки
1.
Розріжте баклажани на четвертинки вздовж і покладіть їх на тарілку для мікрохвильової печі
2.
Змішайте спеції в мисці
3.
Змастіть баклажани олією і посипте спеціями
1.
2.
3.
4.
Встановіть приготування з функцією конвекції на 200°C і час 25 хвилин.
5.
Поставте баклажани та натисніть «Старт», щоб розпочати приготування
6.
Тим часом подрібніть коріандр, кріп і петрушку
4.
5.
6.
7.
Коли баклажани будуть готові, вийміть їх з духовки і дайте охолонути
8.
Ложкою знімаємо м'якоть з шкірки
9.
Розімніть виделкою до отримання зернистої кашки
7.
8.
9.
10.
Додайте подрібнену зелень і перекладіть в миску
11.
Посипте підсмаженим кунжутом і подавайте зі скибочками хліба
10.
11.