Бабагануш

  • Копіювати посилання в буфер обміну
Бабагануш main image
Здатність
Легке приготування
Підготовка до приготування
15 Хвилини
Приготування
25 Хвилини
Порція
4 люди
Такий простий інгредієнт, як баклажани, стає чимось унікальним завдяки правильному поєднанню трав і спецій, які створюють карусель відчуттів, коли ви куштуєте цей простий, але інтригуючий рецепт
Бабагануш ingredients
Веган
Вегетаріанське
Пескетарійський
Всеїдний

Інгредієнти

  • Баклажан 600 г
  • Порошок кмину 1/2 чайної ложки
  • Порошку куркуми 1/2 чайної ложки
  • Кріп 1 пучок
  • Коріандр 1 пучок
  • Петрушка 1 пучок
  • Соняшникова олія 4 столові ложки
  • Підсмажений кунжут 1 столова ложка
  • Сіль
Бабагануш - video cover

Кроки

1. Розріжте баклажани на четвертинки вздовж і покладіть їх на тарілку для мікрохвильової печі
2. Змішайте спеції в мисці
3. Змастіть баклажани олією і посипте спеціями
1. Бабагануш - step1
2. Бабагануш - step2
3. Бабагануш - step3
4. Встановіть приготування з функцією конвекції на 200°C і час 25 хвилин.
5. Поставте баклажани та натисніть «Старт», щоб розпочати приготування
6. Тим часом подрібніть коріандр, кріп і петрушку
4. Бабагануш - step4
5. Бабагануш - step5
6. Бабагануш - step6
7. Коли баклажани будуть готові, вийміть їх з духовки і дайте охолонути
8. Ложкою знімаємо м'якоть з шкірки
9. Розімніть виделкою до отримання зернистої кашки
7. Бабагануш - step7
8. Бабагануш - step8
9. Бабагануш - step9
10. Додайте подрібнену зелень і перекладіть в миску
11. Посипте підсмаженим кунжутом і подавайте зі скибочками хліба
10. Бабагануш - step10
11. Бабагануш - step11